Fevziye-Salih Ünlü Ortaokulu


Vizyon: Ancak geleceği düşünebilen milletler, yaşamak ve ilerlemek imkanlarına kavuşurlar (ATATÜRK). Düşünen, okuyan, araştıran, sorgulayan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, değişen şartlara ve koşullara karşı kendisini yenileyebilen, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularına sahip öğrencilerin yetiştiği;Özel Okul standartlarına sahip Eğitim-Öğretim ortamında, öğrencilerin hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı;Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle Muradiye’de örnek bir okul olmak.

Misyon: Okulumuzun tüm öğrencileri sanayi kuruluşlarında aranan kalifiye eleman olarak yetişsin.  Öğrencilerimiz değişen dünyamıza uyum sağlayabilmek için gerekli davranış ve donanıma sahip yetişsinler.  Tüm öğrencilerimiz bir yüksek öğretim kurumuna girmeye hak kazansın.  Okul toplumunun tüm bireyleri sorumluluk alsın ve sorumlulukları doğrultusunda yetki ve inisiyatif kullansın.  Öğrencilerimiz yaşadıkları toplumun sorunlarına duyarlı olsunlar, fikir ve hareketleri ile öncülük etsinler.  Okul toplumunun tüm bireyleri hedeflerine ulaşmada ilkelerinden ödün vermesinler.  Olumlu niteliklere sahip bir kültürümüz oluşsun ve okul toplumunun bireyleri okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, kültürleri ile gurur duysunlar.

Başarılar: Kitap Van Yarışması - 2023 Mart / İl Üçüncülüğü - İrem Bakış Muradiye İlçesi Ortaokullar Arası Voleybol Turnuvası - Birincilik Kitap Van Yarışması - 2023 Aralık / İl Birinciliği - Mahide Sulum

Saatler: 08.30 15.10
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuzda 2022-2023 eğitim - öğretim yılında 2 öğrencimiz Türk Telekom Fen Lisesi´ni,1 öğrencimiz de Erciş Sosyal Bilimler Lisesi´ni kazanmıştır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0506 648 80 93

Belgegeçer - 746212

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://fevziyesalihunluioo.meb.k12.tr

Adres - Karahan Mah. Van Yolu Küme Evleri Sk. Fevziye Salih Ünlü İlkokulu ve Ortaokulu No 39A Muradiye / VAN

Öğretmen :17
Öğrenci :286
Derslik :10
Kütüphane Kitap Sayısı :906
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam Öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - Karahan Mah. Van Yolu Küme Evleri Sk. Fevziye Salih Ünlü İlkokulu ve Ortaokulu No 39A Muradiye / VAN

Ulaşım Öğrencilerin bir kısmı taşıma yoluyla eğitim görmekte. Öğretmenler ise şahsi araç veya öğretmen servisini kullanarak okula gelmektedirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Muradiye´ye 10, Erciş´e 25, Van merkeze 70 km.